U bent hier : Startpagina | Over GoZimbabwe

 Over GoZimbabwe

  • Over GoZimbabwe

“We know Zimbabwe!”

Wie ooit kennis heeft gemaakt met de wilde dieren in Afrika, zal altijd de aantrekkingskracht blijven voelen van de prachtige natuur en de vriendelijke mensen van dit continent. Zimbabwe biedt de avontuurlijke reiziger ongerepte natuur en grote aantallen wilde dieren, die nog niet eerder met de mens in aanraking zijn geweest. De bevolking is uiterst vriendelijk en gedreven en alles wijst erop dat de tijd is gekomen om Zimbabwe weer op de kaart te zetten als toeristische bestemming. GoZimbabwe.nl is een nauwe samenwerking aan gegaan met een reisorganisatie in Zimbabwe.

Zimbabwe is ook een land met uitdagingen onder het regime van President Mugabe. Een goede voorbereiding en gedegen kennis van zaken zijn een "must" als je op reis gaat naar Zimbabwe. 
Robyn Whaley, een geboren en getogen Zimbo, die haar hele leven al in de reisbranche werkzaam is kent het klappen van de zweep. Woonachtig in Harare, hebben zij en haar team, direct contact met alle lodges en reisgerelateerde bedrijven.

Zo zijn we altijd volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bent u, eenmaal aangekomen in Zimbabwe, in uitstekende handen. Naast het voordeel van 24/7 bereikbaarheid ter plekke, bieden wij u de scherpste tarieven van de reisindustrie en brengen u naar de meest ongerepte plekken van Zimbabwe.  

GoZimbabwe.nl is een Nederlandse Reisorganisatie, u geniet van alle zekerheden die u als reiziger mag verwachten.